Lekovite vrednosti kafe bez kofeina


Kafa bez kofeina (Kaffree Roma) je blagotvorna za:

– srce i kod srčanih bolesti, krv, tanko crevo, želudac, slezinu, pankreas, žuč, nervni sistem, probavni sistem; Preporučuje se kod povišenog holesterola, bolnih urinacija, edema, probavnih smetnji, hepatitisa, dijareje, dispepsije, predmenstrualnog sindroma i nesanice.

– Mršavljenje, nervni sistem, kao preventiva dijabetesa, bogat je izvor hranljivih vlakana bogatih neceluloznim polisaharidima koji se lako vezuju za vodu i brzo stvaraju osećanje sitosti. Ovo je posebno važno za one koji pokušavaju da se reše viška kilograma. Magnezijum,
između ostalog, smanjuje rizik od dijabetesa tip 2. blagotvorno deluje na nervni sistem. Vlakna su
korisna jer vezuju toksine u debelom crevu i odstranjuju ih iz organizma. Na taj način sprečaju pojavu kanceroznih ćelija u debelom crevu.

– odličan je stimulans, koji povećava fizičku energiju, popravlja raspoloženje, ubrzava metabolizam, jača sposobnost odbrane organizma od mnogih bolesti, a poboljšava i emocionalno stanje.

NAPOMENA: Opis ovog proizvoda (Kaffreee Roma) je pisan isključivo u informativne svrhe i ne treba da se koristi kao zamena za stručne medicinske savete. Poseta vašem doktoru je najbezbedniji način za dijagnostikovanje i lečenje bilo kog zdravstvenog stanja.

Published by prepi

The last nomad in the world of lost illusions. https://www.twitter.com/evergreen_radio https://www.instagram.com/evergreenradio60/ https://www.facebook.com/evergreenradioonline/

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
<span>%d</span> bloggers like this: